вівторок, 23 квітня 2019 р.

Суботник на комунальному пляжі



20 квітня, у Всеукраїнський день довкілля, на комунальному пляжі, що в Байдаківському мікрорайоні, відбувся загальноміський суботник. Ініціаторами проведення стали міська влада, зокрема міський голова Степан Цапюк.


Напередодні, за сприяння місцевих засобів масової інформації, була опубліковане повідомлення, в якому запрошували всіх бажаючих долучитися до спільної справи. Однак, як виявилося, спільна справа не набрала популярності серед олександрійців. Навіть безкоштовний автобус, який забезпечило місто для перевезення, не забезпечив суботник достатньою кількістю бажаючих попрацювати. 

Проте все одно він пройшов  злагоджено, завзято  та дієво. Бібліотекарі, підприємці, працівники різних закладів і організацій – як комунальних, так і приватних, разом з міським головою та його заступниками виконали величезний об’єм робіт: вирубали парость на прилеглій до пляжу території, зібрали минулорічне листя і траву, прибрали смітники, аби розширити зону відпочинку.


По завершенню робіт всіх частували польовою кашею та чаєм. Учасники залишились задоволеними і висловили побажання зробити такі загальноміські заходи по прибиранню і впорядкуванню міста і пляжу традиційними.














Фото: Сучасна Олександрія, Людмила Кузьменко, Ірина Кошкіна

Немає коментарів:

Дописати коментар

UA-138421690-1