понеділок, 15 квітня 2019 р.

В Олександрії пильнують за тими, хто створює сміттєзвалища

Міський голова Степан Цапюк доручив комунальникам прибрати захаращену приватну територію біля магазину «Аквасвіт», а господарям вручити ордер про порушення правил благоустрою та рахунок за виконані роботи.
У свою чергу, Муніципальна безпека повинна посилити роботу щодо тих підприємців, які висипають будівельне сміття на міську територію.
Про це йшлося сьогодні, 15 квітня, на щопонеділковій робочій нараді міського голови зі своїми заступниками, повідомляє olexrada.gov.ua.
Крім того, головним на порядку денному стояло питання контролю за роботами з весняного благоустрою.
Заклади бюджетної сфери привели в належний вигляд закріплені території. Робітники КП «Благоустрій» очищають від парості Жовтневий, Перемозький, Новопилипівський мікрорайони, безгосподарські території, продовжують благоустрій в’їздів та виїздів з Олександрії. Їм на допомогу долучаються працівники бюджетної сфери.
Мешканці приватного сектору проводять суботники у квартальних комітетах. До робіт з благоустрою долучилися підприємці та жителі багатоповерхівок.
Також комунальники висаджують квіти, дерева та кущі. Асфальтовим сколом підсипані проблемні ділянки доріг міста; продовжується поточний ремонт вулиць, сказано в повідомленні.

Немає коментарів:

Дописати коментар

UA-138421690-1