пʼятниця, 19 квітня 2019 р.

Командир військової частини в Олександрії склав свої повноваження



18 квітня на плацу  військової частини  відбувся урочистий захід прощання з Бойовим Прапором Гвардійської авіаційної бази командира військової частини полковника Руслана Петровича Яковлєва на знак закінчення служби. Він очолював авіаційну базу з липня 2015року і дотепер.


Руслан Петрович розпочав службу в частині 12 серпня 1996 року, пройшовши шлях від льотчика-штурмана до командира частини. Має класну кваліфікацію льотчика першого класу.
У цей період до штату частини вводилися нові підрозділи, збільшувалася кількість особового складу частини, опановувалися нові зразки авіаційної техніки.

За всі роки він зміг створити міцний колектив, удосконалити вміння і навички всього особового складу, зберегти та примножити військові та авіаційні традиції. За самовідданість та високий професіоналізм, вірність Військовій присязі, зразкове виконання службових обов’язків нагороджений відзнаками Міністерства Внутрішніх Справ: нагрудним знаком «За відзнаку в службі» та власною вогнепальною зброєю.
Після оголошення наказу командувача Національної гвардії України, полковник Яковлєв, за військовою традицією, вставши на коліно, прощався з Бойовим Прапором, який він отримав з рук президента України 24 серпня 2015 року в Києві під час відзначення Дня Незалежності України, інформує сторінка в/ч у Фейсбуці.

У
своєму виступі Руслан Петрович подякував особовому складу частини за плідну співпрацю та побажав успіхів у подальшій службі.
Обов’язки командира військової частини 2269 буде виконувати полковник
Віталій Володимирович Бульдович, який займає посаду заступника командира військової частини 2269.




В урочистостях взяли участь депутат Верховної Ради Анатолій Кузьменко, міський голова Степан Цапюк, військовий комісар Олександр Балабуха
та представники ветеранської організації.


Фото: в/ч 2269

Немає коментарів:

Дописати коментар

UA-138421690-1