вівторок, 16 квітня 2019 р.

Радикальні заходи: комунальники горнуть сміття на територію підприємців

Ще на минулому тижні під час наради з керівниками комунальних підприємств перший заступник міського голови Людмила Давиденко акцентувала увагу присутніх на тому, що на території міста, на узбіччях доріг підприємці звалюють будівельне сміття, закликавши і комунальників, і муніципальну безпеку до посиленої роботи в цьому напрямку. 
Сьогодні влада міста вдалася до радикальних заходів - за дорученням міського голови С.Цапюка муніципальна безпека міської ради посилила роботу з підприємцями, які висипають будівельне сміття на міську територію. 

Так, нещодавно двом підприємцям - ТОВ «Алекс Трейд» та Єгорову І.В.- надано приписи на прибирання сміття із зеленої зони по вул. Героїв Сталінграда (на місці колишньої станції техобслуговування та території поряд з нею), повідомляє olexrada.gov.ua.
У наданий термін підприємці не усунули недоліки, тож С.Цапюк дав завдання згорнути сміття на ділянки, які займають підприємці.

Зранку 16 квітня на вказане місце прибула комунальна техніка та муніципальна безпека. Одночасно з’явилася техніка підприємця І.Єгорова. Власними силами бізнесмен ліквідовує створений ним смітник.


На іншій території комунальники згорнули будівельне та інше сміття з узбіччя дороги на ділянку ТОВ «Алекс Трейд».

Фото: Сучасна Олександрія

Немає коментарів:

Дописати коментар

UA-138421690-1